top of page

Företaget startade år 2012

Vi började verksamheten med ett skåpekipage. Körning allt från smått till större gods. Området har varit i princip hela Sverige. Kört för flera olika speditörer.

Första lastbilen var en begagnad MAN med ett begagnat släp från Limitec med 5 axlar. Hade det ekipaget i 2,5 år då det var dags att byta lastbil. Denna gång blev det en ny Mercedes Actros. Flyttade över det befintliga skåpet till nya bilen. Limitec släpet fick fortfarande hänga med. 

Under 2018 så kom tankarna om att byta inriktning.

Dvs byta till öppet ekipage, en kran & krokbil samt släp. Fundering till handling blev verklig när lastbil och släp beställdes, det blev en Volvo FH hos Wist Last & Buss i Östersund. 

Lack på lastbilen: Dark Night Blue Pearl

Dekor av: GoldGraphics i Åre AB

Påbyggnationen består av en HIAB kran 408 samt en HIAB lastväxlare XR18.

Arbetet har blivit utfört av Ölab i Östersund. Släpet är från NTM med 5 axlar.

Vi var mycket nöjda över beslutet av en förändring i företaget. 

Kranutbildning i grunden fanns sen tidigare i företaget så det blev en vidareutbildning för större kran i samband med nya inriktningen.

2 september 2019 var vi igång med nya ekipaget. Har även införskaffat mer utrustning för att bredda våra tjänster och kunna nå ut till så många som möjligt. Se mer under fliken tjänster.

Kunderna är varierande, allt från privatpersoner till de större företagen. Stora eller små uppdrag spelar ingen roll. Det är intressant att arbeta med varierande uppdrag.

Ni är välkomna att höra av er/ Robert

bottom of page